home för företag nätverk
IXO-System nätverk

Gå till 'För business partners'

Vår SIP-telefoni tjänst är baserad på avancerad switching system i Helsingfors, Finland. De system som är helägt av oss och är utplacerade på ett säkert datacenter i Helsingfors. Även om ingen VoIP-nätverk kan göra anspråk på 100% tillgänglighet, vi har arbetat hårt för att bygga system som håller upp-tiden till max. Vår växel är direkt ansluten till Internet-anslutningar, två upplänkar och backas upp av UPS.

 

De flesta av våra samtal är kopplade till internationell Nivå-1-bärare. För vissa rutter, vi använder noga utvalda partners för att slutföra samtal om vår räkning. Alla resmål är backup upp av rutter från flera leverantörer. Om ett samtal till en viss destination misslyckas, då våra växla automatiskt omdirigera samtal till en alternativ leverantör i realtid. Resultatet är en ringa tjänst med hög tillgänglighet och god ASRs.

 

 

Vårt system är övervakade 24/7 av erfarna och duktiga telekommunikation ingenjörer.

Enterprise Class Nätinfrastruktur

 

Den IXO nätverk funktioner ingenjörskonst i världsklass och en Super-POP arkitektur som minimerar användningen av Internet och platser din VoIP-samtal-bara en bit bort från de flesta stora internet ryggraden transportörer. Nätet är byggt med hjälp av en "hub-centrerad" topologi som består av 4 Super POPs ligger strategiskt i hela landet.

 

Vi placerar softswitch utrustning, hos dessa POP, och har kontrakterat för 100% uptime SLAs och packet-routing över den minst överbelastade konfigurationen tillgänglig idag. Denna nätverksteknik möjliggör VoIP-trafik som transporteras av våra SIP-tjänster för att undvika att korsa Internet-peering-punkter och deras inneboende "loggar".Detta säkrar att våra kunder högre kvalitet VoIP-samtal.

Nätverk Funktioner och Fördelar

 

IXO-state-of-the-art network bygger på professionell teknik och överlägsen teknik för att ge dig fördelarna med utmärkt tillförlitlighet och hög kvalitet. Dessa översätta till låg kostnad telefon du kan lita på.


Vårt nätverk är specialbyggda för redundans, vilket ökar tillförlitligheten. Genom användning av skyddad, olika rutter och en geografiskt distribuerad arkitektur, och vi har sett till att all nätverkstrafik kan antas som helst under alla förhållanden. Våra redundans strategi stöds genom användning av all programvara och hårdvara utrustning i parvisa, redundant konfigurationer så att load-sharing) och fail-over-mekanismer finns på plats för våra POP-läge.

Tillbaka till 'Business producter'

 

 

JA Newsflash

VoIP Reseller solution

Start your own VoIP service business within days!

IP PBX

plug-and-call-röst + video + fax + datalösning för små och medelstora företag