home för företag för företagskunder
För företagskunder

Gå till 'For business partners'

Dra nytta av enkelhet och anpassningsförmåga för ditt nätverk, lokalt eller över hela världen med följande IXO lösningar:

 

   Hosted PBX lösningar

Med IXO hosted IP PBX-tjänst, det finns ingen plats på maskinvara, vilket innebär att ditt företag fördelar från minimala startkostnader, flexibla planer tjänsten och slutföra

 

Läs mer

 

  IP PBX lösningar

Vår state-of-the-art IP-PBX-lösning är baserad på en nästa generations allt-i-ett (röst + video + fax + data) IP-PBX-system med integrerade data router, obegränsad SIP-trunk alternativ, fail-safe-legacy PSTN-trunkar, analog telefon/fax-portar, konferens bro, och många fler funktioner från Grandstream, en prisbelönt tillverkare av nästa generations IP-telefoni och video produkter

 

Läs mer

 

   SIP trunk lösningar

Få de kostnadsbesparingar och flexibilitet i samband med dagens senaste SIP-tekniken utan att behöva köpa ett nytt system eller lägg till maskinvara till din nuvarande setup. IXO SIP trunk lösningar hjälper företag att maximera sina befintliga investeringar samtidigt som du sparar pengar på lokala och globala telefon.

 

Läs mer

 

  Co-location lösningar in Helsingfors, Finland

Om du är fast besluten att hålla dina servrar för fullt och alltid finns med dygnet-runt-service och support, för att sedan arbeta med IXO.

Läs mer

 

   VoIP traffic uppaägning

Vi köper och säljer internationella IP-trafik. Dra nytta av vårt breda utbud av partnerskap och avtal om samtrafik med andra transportöreröver hela världen.  Om du är intresserad av att A-Z uppsägning, vänligen  kontakta oss för en A-Z prislista.

Läs mer

Tillbaka till 'Business produkter'

 

 

JA Newsflash

VoIP Reseller solution

Start your own VoIP service business within days!

IP PBX

plug-and-call-röst + video + fax + datalösning för små och medelstora företag